Cos de cumparaturi
Oferta lunii
Cuptoare  >  ELECTRICE  >  Cuptor incorporabil GORENJE BO71ORAB

Cuptor incorporabil GORENJE BO71ORAB

 
mareste
imaginea
Pret: 1399 ron
Taxa verde: 15.63 ron
SalveazaAdauga
in cos
Caracteristici: Panou control din sticla;- Butoane retractabile;- Control mecanic al temperaturii;- 9 functii: incalzire conventionala, incalzire cu ventilator, ventilator incalzire, incalzitor inferior si ventilator, incalzitor inferior circular cu ventilator, ifra grill mic, infra grill mare, infra grill mare si ventilator;- Filtru grasime; Sistem mecanic de asigurare a inchiderii usii.
Cuptor multifunctional
Aspect : negru
Clasa energetica : A
Iluminare cuptor
Sistem convectie
Sistem autocuratare : Aqua Clean
Volum : 60 l
Dimensiuni ( IxLxA) : 59.5x59.7x56.5 cm
EXTRAGARANTIE PENTRU APARATURA INCORPORABILA

 

In perioada 15 IANUARIE – 31 MARTIE 2014 , la achizitionarea unui produs incorporabil- CUPTOARE INCORPORABILE , PLITE INCORPORABILE- Gorenje va acorda 5 ani garantie (2 ani garantie standard +3 ani extragarantie).  Extragarantia va fi valabila cu conditia activarii acesteia la nr. de call center mentionat in cadrul regulamentului. 

 

MECANISMUL PENTRU ACTIVAREA EXTRAGARANTIEI:

 

Pentru activarea si inregistrarea extragarantiei trebuie sa sunati la numarul service-ului autorizat: 0344403030/ 0755023790 si sa oferiti cateva informatii suplimentare (conform formularului de inregistrare comunicat). In urma apelului telefonic veti primi un numar de inregistrare care trebuie notat pe certificatul de garantie, in limba romana, al produsuluiNeactivarea garantiei extinse in  termen de 21 de zile de la data achizitionarii  produsului duce la pierderea acesteia iar,  in acest caz, ramane valabila numai  garantia standard de 2 ani.

 

Extragarantia este valabila numai dupa inregistrare, pe baza facturii si a certificatului de garantie Gorenje. Pentru a beneficia de oferta de extragarantie, cumparatorul trebuie sa pastreze certificatul de garantie si factura de achizitie a produsului, pe toata perioada celor 5 ani de garantie (2 ani  garantie standard + 3 ani extragarantie) pentru a servi ca dovada a achizitiei produsului in perioada promotiei.

 

Gorenje Romania isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament, aducand la cunostinta publicului modificarile operate. Regulamentul acestei campanii impreuna cu formularul de inregistrare online vor fi publicate si pe www.gorenje.ro  si sunt gratuite.

Cel mai vandut produs
Cuptor incorporabil BOSCH HBA43T350
Pret:1949 ron
Criterii in alegerea cuptorului incorporabil
citeste mai mult ...